Mi importáljuk
Web-logo_BGS

BGS Technic

Az 1970-es évek eleje óta, a BGS Technic márka a jó minőségű eszközök és a folyamatos innováció jelképe évről évre.

Web-logo_Chicago-pneumatic

Chicago Pneumatic

1901-es megalapítása óta a Chicago Pneumatic megbízható megoldásokat biztosít, az ügyfelek igényeinek figyelembe vételével.

Web-logo_Compac_2

COMPAC Hydraulik

A Compac 1946 óta gyárt kiváló minőségű hidraulikus termékeket. A Compac ...

Web-logo_Hubitools

Hubitools

Az innovatív szerszámok értékesítésének több mint 40 éves tapasztalatával a belga Hubitools vállalat kulcsfontosságú partnerré vált az autóipari és ipari javítási üzletágban.

Web-logo_Kraftmann

Kraftmann

A kezdőknek szánt BGS Do it Yourself márkanéven kínáljuk az összes "Csináld magad" cikket különlegesen kedvező ár-érték aránnyal. A BGS Do it Yourself a "Csináld magad" szakterület ötletgazdag koncepciójú trendi márkája, amelynek promóciós csomagolásai gondoskodnak a nagy forgalomról.

Web-logo_Laser

Laser Tools

A Laser Tools termékcsalád az autóiparra specializálódott, és termékeink az autóipari nagykereskedelmi üzletekben, a motoros tényezőkön, a független kiskereskedőkön, a hardverüzleteken és a kisteherautókon keresztül érhetők el.

Web-logo_Müller_2

Müller-Werkzeug

Müller-Werkzeug - Germany

Web-logo_Phichler

Pichler Tools

A PICHLER tools 1978 óta fejleszt, gyárt és értékesít szerszámokat és autóipari kellékeket minden márka számára, és forradalmasította az iparágat. A műhelyek igényeihez igazodva.

Web-logo_Power

PowerTec

Eszközök és felszerelések a professzionális karosszériajavítók számára, beleértve a híres Miracle rendszert, amelyet az acél és alumínium panelek javításának legköltséghatékonyabb módszereként fogadnak el.

Web-logo_UTC

UTC- United Tool Corporation

Web-logo_Welch_2

Welzh Werkzeug

Welzh Werkzeug Ltd. rövid idő alatt gyorsan növekedett, és az Egyesült Királyság egyik legnagyobb autóipari szerszámbeszállítójává vált. Az autóiparra szakosodott, szerszámok és tartozékok széles választékát kínálja.

Web-logo_Alesco

Alesco

A mobil indukciós hevítés úttörője za Alesco Int. Az AB az iparág egyik vezető vállalata. Az elmúlt 25 év során innovatív termékeinkkel és kompromisszumok nélküli minőségünkkel az iparág technológiai vezetőjévé és irányadójává fejlődtünk.

Web-logo_Marolo

Marolo

Az 1958-ban Franciaországban alapított MAROLOTEST műhelyfelszerelések fejlesztésére, gyártására és forgalmazására specializálódott vállalat.

Web-logo_SPTools

SP Tools

Világszínvonalú professzionális eszközök
Az SP Tools prémium márka világszerte ismert a felülmúlhatatlan minőségű és értékű professzionális szerszámairól.

Kiemelt márkák
Web-logo_Caramba

Caramba Chemie Gmbh.

Web-logo_Clemco

Clemco International

Web-logo_Festool

Festool

Német csúcsminőség!

Web-logo_genius

Genius Tools

A mai vetélkedő versenypiacon a Genius Tools továbbra is vezető szerepet tölt be a világ ipari szerszámgyártói között.

Web-logo_Jonnesway

Jonnesway Tools

A JONNESWAY® egy elismert márka, amelyet 1983-ban alapítottak. A szakmai és ipari szerszámpiac több mint 30 éves múltjával a JONNESWAY® sikeresen terjesztett világszerte 108 különböző országba, és több mint 4000 szilárd terjesztési csatornát hozott létre.

Web-logo_Lincoln-Electric

Lincoln

A Lincoln Electric-et 1895. december 5-én alapították Clevelandben, Ohio államban. A kezdeti 200 dolláros befektetést egy egyedi, egyenáramú villanymotor fejlesztésére és kereskedelmi forgalomba hozatalára fordították ipari alkalmazásokhoz.

Web-logo_Makita

Makita

A Makita a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A majd’ 100 éves szakértelemével a Makita olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés nem kérdés többé!

Web-logo_Milkii

Milwaukee

A Milwaukee Electric Tool Corporation a hordozható heavy-duty elektromos szerszámgépek és tartozékaik egyik vezető gyártója és forgalmazója az ipari professzionális felhasználók számára szerte a világon.

Web-logo_Flex

Original FLEX

A “flexelés” a FLEX névből származik. Mindenki hallotta már. Sokan minden nap használják. Mégis, csak kevesen tudják, hogy a “flexelés” egy közismert német ige, mely a FLEX-nél kifejlesztett találmányra utal, melyet régebben Ackermann + Schmitt néven ismertek. Ám nézzük a kezdeteket:

Web-logo_Rodcraft

Rodcraft

1974 óta a Rodcraft márka a kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat jelenti. A Németországban alapított Rodcraft folyamatosan nőtt, hogy a pneumatikus szerszámok és műhelyfelszerelések egyik legjobb márkájává váljon a járműszerviz és az ipari karbantartási alkalmazások terén.

Web-logo_Rothenberger

Rothenberger

A professzionális felhasználók preferált partnereként a ROTHENBERGER komplett megoldásokat kínál csövek kiépítéséhez, valamint a kapcsolódó szervizelési és karbantartási munkához.

Web-logo_Sparco

SPARCO

A Sparco egy világhírű olasz márka, amelyet 1977-ben alapítottak. Elsősorban autóversenyzési felszerelések gyártásáról ismert, beleértve a versenyautó-üléseket, kormányokat, bukósisakokat és versenyruházatot. A cég termékei a legmagasabb szintű biztonságot és teljesítményt nyújtják, és számos neves versenyző és csapat használja őket a Forma-1-től kezdve a rali versenyekig.
A Sparco munkavédelmi termékei is kiemelkedőek, mivel az autóversenyzésben szerzett tapasztalataik alapján fejlesztették ki őket. Ezek a termékek különböző iparágak számára biztosítanak védelmet, beleértve az építőipart, gyártást és az általános ipari alkalmazásokat.
A Sparco munkavédelmi termékei a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványoknak megfelelően készülnek, és céljuk, hogy a munkavállalók biztonságát és kényelmét garantálják a legkülönbözőbb munkakörnyezetekben.

Web-logo_Stanley_2

Stanley

A STANLEY története 1843-ban kezdődött Connecticut-ban, ahol Frederick T.Stanley megalapította első üzemét, amely vasalatokat gyártott igényes kivitelben.

Web-logo_Starrett

Starrett

Az 1880-ban alapított LS Starrett Company több mint 5000 precíziós szerszámot, mérőműszert, mérőműszert és fűrészlap-változatot gyárt ipari, professzionális és fogyasztói piacok számára világszerte.

További márkáink
Web-logo_3M
Web-logo_AgfaPhoto
Web-logo_AmPro
Web-logo_Autodata
Web-logo_Bahco
Web-logo_Banner
Web-logo_Bondhus
Web-logo_CELO
Web-logo_Einhell
Web-logo_Elmark
Web-logo_Entac
Web-logo_Erba
Web-logo_Esab
Web-logo_Facom
Web-logo_Felo
Web-logo_Kennedy
Web-logo_Klingspor
Web-logo_Knipex
Web-logo_KRAUSE
Web-logo_KWB
Web-logo_Leatherman
Web-logo_LEIB-Wachter
Web-logo_Licota
Web-logo_Portwest
Web-logo_REMA-TIP-TOP
Web-logo_Roberlo
Web-logo_SATA
Web-logo_Sika
Web-logo_Starmix
Web-logo_Tesa
Web-logo_V-COIL
Web-logo_Varta
Web-logo_WERA
Web-logo_LIQUI-MOLY
Web-logo_Keter
Web-logo_Bleispitz

Több mint 30 éve az önök szolgálatában!

Professzionális szereléstechnikai megoldások a járműipar számára.

Célszerszámok, műhelyfelszerelések, berendezések, segédanyagok kis- és nagykereskedelme

Üzlet fotó
NKFIA