Cégismertető
Társaságunk a Puma Tools Bt. PUMA TOOLS fantázianév alatt professzionális kéziszerszámok, műhelyfelszerelések, garázsipari berendezések, autóipari célszerszámok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.

Kiemelt márkánk a kanadai Genius Tools, melynek teljes kínálatával rendelkezünk, de palettánkon megtalálhatók még egyéb neves gyártók termékei is pl. a német BGS Technic célszerszámok, Torin Big Red garázsipari berendezések, Ellient Tools célszerszámok,  Jonnesway Tools kéziszerszámok, Laser Tools célszerszámok, Puma Air Tools levegős gépek, Balma olasz ipari kompresszorok, stb. amelyeket általában raktárról azonnal tudunk szállítani.

Termékskálánkat tavaly a közvetlen nyugat-európai importból származó Pichler és Vibropac termékekkel bővítettük, amelyek óriási segítséget jelentenek az autószerelők számára a berohadt porlasztók és izzító gyertyák kiszereléséhez.

A Puma Tools-nál a hatalmas választék, a professzionális minőség és a versenyképes árak (nagyon jó ár/érték arány) mellett barátságos fogadtatásban és gyors kiszolgálásban részesül a vásárló. Az értékesítésen felül az általunk forgalmazott szerszámok és garázsipari berendezések garanciaidőn belüli és garanciaidőn túli szervizelésével is foglalkozunk, valamint az általuk forgalmazott speciális eszközök segítségével vállaljuk berohadt porlasztók és izzító gyertyák helyszíni kiszerelését is.

Termékeink teljes palettája elérhető személyesen a csömöri raktáráruházunkban és bemutatótermünkben, ahol a vásárlók megtekinthetik, kézbe foghatják a szerszámokat a vásárlás előtt, nem csupán egy raktári ablakon keresztül kapják meg a már kifizetett terméket. Munkatársaink hozzáértésükkel szakmai segítséget nyújtanak, amire nem csak a vásárlás alkalmával, hanem azt követően is – akár telefonon, akár e-mailben – lehetőség van.

Filozófiánk, hogy jó munkát csak jó minőségű szerszámokkal lehet és kell végezni.

Egy rosszul megválasztott, silány minőségű eszköz sokkal nagyobb anyagi kárt tud okozni, mintha a szakember a drágább, jobb minőségű szerszámot vásárolta volna meg. Ennek szellemében választjuk ki az általunk forgalmazott termékeket.

Több mint 30 éve az önök szolgálatában!

Professzionális szereléstechnikai megoldások a járműipar számára.

Célszerszámok, műhelyfelszerelések, berendezések, segédanyagok kis- és nagykereskedelme

Üzlet fotó
NKFIA